Categorieën

Paarden/pony boeken / Anky een leven met Bonfire

Anky een leven met Bonfire
Anky een leven met Bonfire
0 Reviews | Review toevoegen

Auteur: Zand Scholten B. Co-auteur: J. Melissen Uitgever: Premium Press Nederlands 1e druk 9789076574080 december 2000 Hardcover 169 pagi...

€ 20,50
€ 10,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Co-auteur: J. Melissen
Uitgever: Premium Press
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789076574080
  • december 2000
  • Hardcover
  • 169 pagina's
De dressuursport had vroeger een beetje een oubollig imago. Sinds de kur op muziek is daar al de nodige verandering in gekomen, maar de grote bekendheid van deze tak van sport danken we toch voor een groot deel aan Anky van Grunsven met haar paard Bonfire. Na hun zege op de Olympische Spelen in Sydney behoren zij inmiddels tot de bekende Nederlanders, mede door hun veelvuldig optreden op televisie en hun regelmatige verschijning in diverse tijdschriften. Dit boek beschrijft het leven van Anky en haar paard, de mensen om hen heen: de trainer, de hoefsmid, mensen van de muziek, haar ouders, de dierenarts enzovoort. Het begint met het Olympisch dagboek, iets over haar jeugd, de fanclub, haar andere paarden en al die andere mensen die iets over dit koningskoppel hebben te melden. Groen voor- en achterplat, voorzien van witte tekst en foto. Het geheel staat barstensvol fraaie foto's en is een lust voor het oog, ook voor niet-paardenmensen. Index voorin en een overzicht van de behaalde overwinningen achterin. Vanaf circa 13 jaar.
(Biblion recensie, Tjits Puijker)
 
   
   
   

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.