Categorieën

Paarden/pony boeken / Natural-Horse-Man-Ship nederlandse editie

Natural-Horse-Man-Ship nederlandse editie
Natural-Horse-Man-Ship nederlandse editie
0 Reviews | Review toevoegen

Auteur: P. Parelli Uitgever: Bloemendal Uitgevers Nederlands 1e druk 9789077462065 maart 2005 Paperback 224 pagina's Recensie(s) De auteur is de autoriteit op het gebied van Na...

€ 24,50
€ 12,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Auteur: P. Parelli
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789077462065
  • maart 2005
  • Paperback
  • 224 pagina's

Recensie(s)

De auteur is de autoriteit op het gebied van Natural Horsemanship: een manier van omgaan met paarden gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect, leiderschap en de speciale band tussen paard en mens. Samen met zijn vrouw runt hij een centrum in Amerika waar al duizenden mensen hebben kennisgemaakt met zijn filosofie over het africhten van paarden. Over de hele wereld verzorgt hij demonstraties, clinics en seminars. Hij is ook te zien geweest in tal van televisieprogramma's. Het is geen makkelijk boek dat je zo maar even doorleest of waar je hap-snap uitpikt wat voor jou interessant is, maar een werk waar je je goed in moet verdiepen en waar je dan erg veel van leert. Na een inleiding legt de auteur zijn filosofie uit aan de hand van 97 ingredienten en 6 sleutels: attitude, kennis, gereedschappen, technieken, tijd en verbeeldingskracht. Vervolgens worden deze sleutels afzonderlijk en zeer uitgebreid behandeld en leert de lezer om te kijken en denken als een paard om zo beter met het dier om te kunnen gaan. Het boek is voorzien van tientallen zwartwitfoto's, voorzien van ondersteunende tekst. De tekst op de achterflap geeft de inhoud goed weer. Geen index, wel een inhoudsopgave.

Tjits Puijker

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.