Categorieën

Paarden/pony boeken / Paarden onze edele vrienden

Paarden onze edele vrienden
Paarden onze edele vrienden
0 Reviews | Review toevoegen

Paarden onze edele vrienden Hoe zagen de voorouders van onze huidige paarden eruit? In welke typen kunnen we de ons bekende rassen indelen? Waarop moet u bij de aanschaf van een paard letten? Wat i...

€ 12,50
€ 6,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Paarden onze edele vrienden Hoe zagen de voorouders van onze huidige paarden eruit? In welke typen kunnen we de ons bekende rassen indelen? Waarop moet u bij de aanschaf van een paard letten? Wat is de juiste wijze van houden en verzorgen van paarden? Hoe blijven de edele viervoeters fit en gezond? Dit zijn slechts een paar van de vele vragen rondom het thema ???paard??? waarop u in de uitgebreide handboek bondige en deskundige antwoorden vindt. In dit boek wordt uitvoerig ingegaan op de belangrijkste rassen, de herkomst en typische kenmerken en eigenschappen ervan. Bovendien biedt het boek een groot aantal nuttige tips en handige weetjes over training, verzorging en gezondheid. Talloze fascinerende kleurenfoto, s informatie en adviezen over het werken met paarden, paarden als therapeut, adressen voor paardenvrienden en een woordenlijst maken dit informatieve naslagwerk compleet.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.