Categorieën

Ruiter / Wedstrijd

Wedstrijdbenodigdheden

Ruitersport Versteeg heeft voor u alle wedstrijdbednodigdheden. Een goede outfit is essentieel als je op een wedstrijd gaat, Wij hebben wedstrijdbenodigdheden in verschillende prijsklassen, dus ook als je een onderlinge wedstrijd hebt op de manege ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor de serieuze (KNHS) wedstrijden kun je bij ons terecht.

Een goede witte rijbroek van bijvoorbeeld Red Horse met een mooi bijpassend jasje van Horka. Versteeg Ruitersport heeft wedstrijdjasjes in verschillende modellen, Ga je voor meer basic kies je voor het wedstrijdjasje van Harry's Horse (Junior of Dames) wil je iets meer bling om de show te stelen ga je voor het starlight wedstrijdjasje.
Zonder blouse is je outfit niet compleet, wij hebben in ons assortiment korte mouwen (km) of lange mouwen (lm), is het in de zomer warm ga je voor de korte mouw, in de winter ga je natuurlijk voor de lange mouw.  Vind jij zo'n blousje nou helemaal niets, dan hebben wij ook tshirts, egaal wit of met een (glitter) print.

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment plastron's & plastronspelden. Ga je liever voor een basic plastron met een speld, dan kun je deze los bij ons bestellen. Of is zo'n speld niets voor jou? Dan kies je voor een plastron die je niet meer hoeft te vouwen versierd met pareltjes of bling.

Natuurlijk mag je haarnetje niet ontbreken, bij Ruitersport versteeg hebben wij verschillende modellen. Een mooie strik versierd met steentjes met daaraan vast een haarnetje of heb je liever een luxe parel- knotnetje.

Dan als laatste, je paard! Wij hebben diverse soorten elastiekjes zodat niet alleen jij maar ook je paard er helemaal perfect uitziet!